Hollywoodissa vanheneminen on vaikeaa: ”Mitään ei voi tehdä oikein”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Love Hewitt on tullut monille tunnetuksi hänen tekemistään elokuvarooleista etenkin 90-luvun loppupuolella ja 2000-luvun alussa. Naisen suosituimpia elokuvia on ollut Tiedän mitä teit viime kesänä, joka on saamassa huhujen mukaan uuden jatko-osan tulevaisuudessa.

Jennifer Love Hewitt on nykyään 44-vuotias, mutta hän on tullut kuuluisaksi ollessaan alle parikymppinen. Sen vuoksi Hewitt onkin sitä mieltä, että Hollywoodissa ikääntyminen naisnäyttelijänä on todella vaikeaa. Tähti kokee, että hän ei voi tehdä mitään fanien mielestä oikein, koska kaikilla on jokin mielipide hänen ulkonäköönsä.

Jennifer Love Hewitt julkaisi taannoin hänen uudesta lyhyemmästä hiusmallistaan kuvan heti kampaamosta päästyään. Nainen päätti hetken mielijohteesta käyttää kuvassa filtteriä, koska hänellä ei ollut meikkiä. Se oli suuri virhe, jonka hän sai nopeasti huomata.

Näyttelijä sai välittömästi hyvin paljon negatiivista palautetta. Ihmisten mielestä hän on näyttänyt jopa täysin tunnistamattomalta, mutta tämä johtuu Hewittin mukaan siitä, että ihmiset vertaavat hänen nykyisiä kasvojaan vuosikymmenien takaiseen ulkonäköön.