Hyytävä biksuposeeraus – Jasminen päätä ei paleltanut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien joukkoon nimeään jo vuosikausien ajan tavoitellut Jasmine Tookes sai taannoin mallintöitä Victoria’s Secretin tiimistä ja pokasi sittemmin Snapchat-miljonääri Bobby Murphyn. Jasmine pitää hyvää huolta vartalostaan, sillä hän on ryhtynyt malliuran lisäksi fitness-harrastajaksi.

Nyt Tookes nähdään hyytävissä kuvissa, jotka on ikuistettu Japanissa Hokkaidon saarella. Siellä on parhaillaan täysi talvi, joten Jasmine on uskaltautunut poseeraamaan mustissa biksuissa talvipakkaseen. Saarella on viime päivinä ollut noin 4-6 astetta pakkasta, joten kovin lämmin poseerauksissa ei varmasti ollut.

Jasmine Tookes on Kaliforniassa varttunut kaunotar, joka aloitti malliuransa 15-vuotiaana äitinsä innoittamana. Jasminen äiti on stylisti, joten myös tytär oli muodin kanssa tekemisissä pienestä pitäen. Teini-ikäisen mallilupauksen löysikin eräs äidin työtovereista. Tähän mennessä Jasmine on poseerannut Victoria’s Secretin lisäksi myös muun muassa GAP, DKNY ja UGG -merkeille sekä Vogue-lehden Italian version sivuilla.