Tytär salakuljetti viinaa kouluun – isän rangaistus ei ollut kevyimmästä päästä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinit kokeilevat rajojaan, mutta vanhempien tehtävänä on opettaa heidän ymmärtämään sallitun ja epäsopivan käytöksen ero. Murroikäisenä ei välttämättä tee maailman pahaita päätöksiä, mutta eräs isä sai siinä määrin tarpeekseen tyttärensä perseilystä, että päätti perua hartaasti suunnitellut 16-vuotisjuhlat.

Isä oli sopinut hieman kurittoman teinityttärensä kanssa, että mikäli käytös muuttuisi muita kunnioittavaksi, hän noudattaisi sääntöjä ja saisi parempia numeroita koulusta, voisi isä järjestää tyttärelle ikimuistoiset syntymäpäivät 16-vuotisjuhlien kunniaksi. Tyttö otti neuvot onkeensa ja ryhdistäytyi. Kaikki meni kuitenkin perustavanlaatuisesti pieleen, kun tyttö salakuljetti viinaa kouluun, Mirror raportoi.

Tyttären kaveri oli juonut pullosta niin paljon alkoholia, että joutui terveydenhoitajan vastaanotolle. Isä perui syntymäpäiväjuhlat ja takavarikoi teinin puhelimen ja tietokoneen. Hän kertoi asiasta Redditissä kysyen, oliko ratkaisu oikea. Osa valitti, että nuori täyttää 16 vuotta ainoastaan kerran elämässään, joten rangaistus oli liian kova. Suurin osa kuitenkin uskoo, että opetus ei mene perille, ellei säännöistä ja sopimuksista pidä kiinni. Juhlien ehtona oli hyvä käytös.