Denise Richards häpeää esiintymistään realitysarjassa: ”Tein itsestäni pellen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja malli Denise Richards päätti poistua Beverly Hillsin Täydelliset naiset -sarjasta vuonna 2020, koska hänelle naisten juonittelu ja juoruilu olivat liikaa. Muiden sarjan tähtien mielestä taas oli epäreilua, että Richards yritti peitellä osaa elämästään kameroilta samaan aikaan kun kaikki muut joutuvat paljastamaan kaiken.

Nyt Denise Richards on kolmen vuoden jälkeen tehnyt paluun sarjaan. 52-vuotias nainen nähtiin ensimmäisenä Kyle Richardsin järjestämillä illalliskutsuilla, jossa naiset pääsivät maistelemaan kannabiksella terästettyjä ruokia.

Denise Richards hämmensi sekä sarjan naisia että katsojia hänen sekavalla puheellaan ja olemuksellaan. Muut ihmettelevät mitä nainen on nauttinut, koska hänen puheensa sammalsi ja kuulosti poukkoilevalta. Richards on nyt kertonut häpeävänsä esiintymistä niin paljon, että ei ole itse pystynyt katsomaan kyseistä jaksoa.

Denise Richards keskusteli Bethenny Frankelin kanssa naisen Just B With Bethenny -podcastissa ja kertoi nauttineensa vain yhden drinkin ennen illalliselle tuloa. Tähti itsekin myöntää olleensa sekaisin, mutta ei tiedä täysin mistä. Hän ei ottanut osaa kannabiksen nauttimiseen illallisella. Richards pohtii voisiko kyse olla siitä, että hän joi paljon yskänlääkettä ja oli hyvin sairas.