Syöpähoidot eivät tehonneet – Teddi Mellencampin leikkaukseen

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teddi Jo Mellencamp tunnetaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta, jonka tähtikaartiin kaunotar kuului kolmen tuotantokauden verran. Nainen paljasti syyskuussa, että hän on taistellut melanooman kanssa jo jonkin aikaa. Mellencampilta löydettiin tällöin uusi ihomuutos, joka osoittautui ihosyöväksi. Melanoomadiagnoosi oli jo naisen kahdestoista.

Teddi Mellencamp aloitti lokakuussa uuden viisi viikkoa kestävän hoitomuodon, jossa naisen selän aluetta hoidetaan paikallisesti immunologisella voiteella. Nyt nainen paljasti, että valitettavasti hoito ei ole toiminut ja hän joutuu pelkäämäänsä leikkaukseen.

Mellencamp kertoi Instagram-kanavallaan menevänsä leikkaukseen 26. joulukuuta. Leikattava ihoalue on niin laaja, että sen paikkaamiseksi pitää siirtää ihoa hänen alavatsastaan. Tähti jännittää leikkausta, koska hän ei haluaisi olla nukutettuna.

Mikäli leikkaus on onnistunut ja kaikki näyttää hyvältä sen jälkeen, Teddi Mellencampin tulee kolmen kuukauden välein käydä tarkastuksessa. Kuvajulkaisun myötä tähti haluaa muistuttaa muitakin ihmisiä käymään vuosittain tarkastuttamassa luomensa.