Tubettajien supertähti MrBeast Suomen Lapissa – tässä vauhdikas video

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisilla on jälleen syy lähteä toreille. Maailman suosituimpiin Youtube-tähtiin kuuluva yhdysvaltalainen MrBeast on nimittäin julkaissut Instagramissa Suomen Lapissa kuvatun videon. Tubettaja ei tosin ainakaan videon perusteella itse vieraillut Lapissa.

Videolla MrBeast kertoo lähettäneensä jenginsä Suomeen. Tubettajan ystävät päätyivät poron vetämälle rekiajelulle Lapin talvisiin maisemiin. He hehkuttavat Suomen luontoa kauneimmaksi näkemäkseen asiaksi.

Aivan pelkästä lomamatkasta ei ollut kyse. Videolla maisnostetaan suomalaisen Kitka Gamesin Stumble Guys -mobiilipeliä ja pelin hahmoille ladattavia uusia, MrBeast-teemaisia ihoja.

MrBeastin Youtube-kanavalla on nykyään noin 219 miljoonaa seuraajaa. Hänen kanavansa on joulukuussa 2023 Youtuben toiseksi tilatuin. Youtube-tähti on tullut viime vuosina tunnetuksi muun muassa erilaisista hyväntekeväisyystempauksistaan.