Whatsapp kehittää uutta ominaisuutta – uudistus musiikin ystävien mieleen

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikkia voi pian kuunnella etänä ystävien kanssa Whatsappissa. Metan omistamaan pikaviestisovellukseen työstetään uutta ominaisuutta, joka mahdollistaisi musiikin jakamisen videopuheluissa.

WABetaInfo-sivuston mukaan ominaisuus on mukana Whatsappin tulevan päivityksen beta-versiossa. Ominaisuuden myötä käyttäjät voivat jakaa musiikkia videopuheluissa näytönjaon ollessa päällä. Musiikin lisäksi ominaisuus mahdollistaa myös muiden äänitiedostojen yhdessä kuuntelun.

Ominaisuus on mukana Whatsappin koekäytössä olevassa 2.23.26.18-päivityksessä iOS-laitteille. WABetaInfon mukaan Whatsapp työstää ominaisuutta kuitenkin myös Android-laitteille. Toistaiseksi tiedossa ei kuitenkaan ole, milloin musiikin jakamisen mahdollistava toiminto on tulossa kaikkien Whatsapp-käyttäjien käyttöön.