Kendall Jenner pukeutui valtavaan turkistakkiin – kommenttikenttä täyttyi vihaisista viesteistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-tähti Kendall Jenner on ollut viime aikoina paljon uutisotsikoissa siksi, että hän on ollut suhteessa nousujohdanteista uraa tekevään reggaeton-tähti Bad Bunnyyn. Nyt pariskunta on kuitenkin eronnut alle vuoden seurustelun jälkeen.

Kendall Jenner on tällä hetkellä viettämässä talvilomaa Coloradon Aspenissa. 28-vuotias mallikaunotar julkaisi itsestään sarjan kuvia, joissa hän poseeraa valtavassa Phoebe Philo -merkkisessä turkistakissa, joka on Daily Mail -sivuston mukaan arvoltaan 27.000 dollaria.

Arvatenkin Kendall Jennerin kuvien kommenttikenttä alkoi täyttymään ihmettelevistä ja vihaisista kommenteista. Jenner on näyttänyt hevosharrastuksensa myötä ja koiran omistajana olevansa eläinrakas. Sen vuoksi monia onkin hämmentänyt yhtäkkinen turkisteollisuuden kannattaminen suurta turkistakkia esittelemällä.