Temppari-Eveliina kurvikkaana Balilla – jouluinen biksukaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Temptation Island Suomi -ohjelmasta vuosia sitten tutuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen kihlautuivat sittemmin ja asuvat tällä hetkellä Espanjassa. Dani toimii nykyisin musiikkituottajana ja levyttää Idleman-nimellä.

Nyt Dani ja Eveliina ovat suunnanneet nauttimaan joulusta ja talvesta Balille, jossa Eveliina nyt poseeraa jouluisissa tunnelmissa. Hänellä on päässään tonttulakki ja yllään vihreät biksut ja vihreä paita. Taannoin Uosukainen lausui hyvin unelmien saavuttamisesta.

– Me ihmiset tehdään liian usein kompromisseja meidän unelmien kanssa ja tyydytään siihen toisiks parhaimpaan vaihtoehtoon, mikä melkein täyttää sen unelman. Mutta koska siinä ei ookkaan ihan niitä kaikkia asioita/ominaisuuksia, mitä haluaa, niin se ei tuokaan sitä täyttä tyydytystä ja jää kaihertamaan, Eveliina kertoo.