Sebastian Bach myöntää: ”Olen valmis palaamaan Skid Row’n laulajaksi”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen rockbändi Skid Row kiertää nykyään maailmaa ruotsalaisen laulajan, Erik Grönwallin kanssa. Grönwall nousi tunnetuksi kotimaassaan nimenomaan Skid Row’n kappaleella Idols-ohjelmasta, jonka hän voitti vuonna 2009.

Skid Row’n alkuperäinen laulaja on monessa liemessä keitetty ja lukuisilla rokkikeikoilla mielellään vieraileva Sebastian Bach. Mies joutui tukkanuottasille yhtyeen rumpalin, Rob Affuson kanssa vuonna 1996, eikä ole sen jälkeen kuulunut Skid Row’n riveihin. Samalla päättyi yhtyeen kasarilla alkanut suurempi voittokulku.

Nyt Bach on myöntänyt radiokanava WDHA:lle, että hän olisi valmis palaamaan yhtyeen laulajaksi. Se ei kuitenkaan ole todennäköistä liike-elämän vuoksi. Affuso lähti samaan aikaan bändistä kuin Bach.

– Ei ole oikeasti olemassa mitään oikeaa syytä, miksi alkuperäinen Skid Row ei voisi tehdä paluuta. Olemme kaikki elossa ja terveenä. Syy on ainoastaan rahassa, koska ei kukaan voi olla sellaiselle ihmiselle vihainen, kenen kanssa ei ole vaihtanut sanaakaan vuoden 1996 jälkeen, Bach sanoi.