Suomen suosituimmat karaokekappaleet vuonna 2023 – arvaatko ykkösen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisten rakkaus karaokea kohtaan ei osoita hiipumisen merkkejä. Vuoden suosituimmissa karaokekappaleissa ovat edustettuna niin ajankohtaiset hitit kuin ikivihreät klassikotkin.

Suomen suosituimmat karaokekappaleet vuonna 2023 paljastettiin karaokesovellus Singan tiedotteessa. Tilastojen perusteella lauletuin karaokekappale oli Käärijän euroviisuhitti Cha Cha Cha. Toisella sijalla oli Rauli Badding Somerjoen Paratiisi ja kolmannella Vesa-Matti Loirin Lapin kesä.

Käärijän hitin lisäksi uudempia nimiä listalla edustivat muun muassa Kuumaa, Behm ja Ramses II. Tilastot ovat peräisin sekä Singan kotilaitteissa toimivasta kuluttajasovelluksesta että yli 1 200 ravintolassa, yökerhossa, vahainkodissa ja muussa paikassa toimivasta kaupallisesta palvelusta.

Suomen lauletuimmat karaokekappaleet vuonna 2023:

1. Cha Cha Cha – Käärijä2. Paratiisi – Rauli Badding Somerjoki3. Lapin kesä – Vesa-Matti Loiri4. Surujen kitara – Agents, Topi Sorsakoski5. Sininen huivi – Souvarit6. Pyydä vain – Kirka7. Ylivoimainen – Kuuma8. Tuomittuna kulkemaan – Samuli Edelmann, Vesa-Matti Loiri9. Kotiviini – Anna Hanski10. Hopeinen kuu – Olavi Virta11. Mökkitie – Arttu Wiskari12. Päästä varpaisiin – BEHM13. Vihreät niityt – Olavi Virta14. Viidestoista yö – Juice Leskinen15. Villieläin – Ramses II16. Olet kaikki – Topi Sorsakoski17. Syntisten pöytä – Erika Vikman18. Enkeleitä toisillemme – Jope Ruonansuu19. Paha vaanii – Marko Haavisto & Poutahaukat20. Ukkometso – Pate Mustajärvi

Suomen suosituimmat artistit karaokessa vuonna 2023:

1. Kari Tapio2. Olavi Virta3. Topi Sorsakoski4. Paula Koivuniemi5. Souvarit

Suomen suosituimmat musiikkityylit karaokessa vuonna 2023:

1. Iskelmä2. Pop3. Rock4. Vaihtoehtoinen5. Rap/hip hop