Sairaalasta löytyi isokokoinen majava – poliisi hälytettiin paikalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisessa saiaraalassa nähtiin taannoin yllättävä jouluvieras. Tennesseen osavaltiossa sijaitsevan sairaalan käytävillä harhaili isokokoiseksi kuvailtu majava. Eläin otettiin kiinni viranomaisten toimesta.

Majava löydettiin St. Francisin sairaalasta aamuvarhain joulypäivänä. Eläin oli poliisin saapuessa paikalle piileskelemässä pianon alla. Eläin kuljetettiin turvallisesti pois kärryjen avulla.

– Majava varmaan etsi joulukuusta jyrsittäväksi, poliisi epäili Charlotte Observer -lehden mukaan.

Majavan päätyminen sairaalaan on toistaiseksi mysteeri. Sairaalan etuovet kuitenkin avautuvat automaattisesti, joten eläimen uskotaan saapuneen sisään niiden kautta. Paikallimen poliisi jakoi kuvan takaisin luontoon toimitetusta majavasta sosiaalisen mediasn tileillään.