Vanderpump Rulesin 11. kausi Suomeen tammikuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnetuksi tullut bisnesnainen Lisa Vanderpump omistaa useita ravintoloita. Nainen esiintyy tällä hetkellä Vanderpump Rules -televisiosarjassa, jossa seurataan hänen ravintoloidensa nuorten työntekijöiden elämää ja parisuhdekiemuroita.

Vanderpump Rules -sarja kipusi viime kaudella ennätyskatsojalukuihin, kun katsojat pääsivät yllättäen todistamaan myös kaikkia tosi-tv-sarjan henkilöitäkin ravisuttanutta pettämisskandaalia. Paljastui, että Tom Sandoval oli pettänyt pitkäaikaista puolisoaan Ariana Madixia kummankin läheisen ystävän Raquel Levissin kanssa, ja kausi päätyi musertavaan eroon.

MTV Katsomo+ esittää tammikuun lopusta alkaen, kuinka tiiviin ystäväporukan mentori ja uskottu Lisa Vanderpump yrittää saada eron takia eri leireihin jakautuneiden ystävysten välejä takaisin ennalleen heidän parannellessa särkyneitä sydämiään ja kehittäessä omia bisneksiään. Uudella kaudella nähdään tutut kasvot Lisa Vanderpump, Ariana Madix, James Kennedy ja tyttöystävä Ally Lewber, Katie Maloney, Lala Kent, Scheana Shay ja aviomies Brock Davies, Tom Sandoval ja Tom Schwartz. Sarjaa esitetään jakso viikossa heti Yhdysvaltain ensiesityksen jälkeen.