Kourtney Kardashianin naamiaisasu hämmensi fanit – moni oli liian nuori tunnistamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa otetaan usein kaikki ilo irti Halloweenista, eikä hauskanpito rajoitu juhliin. Monet juhlivat Halloweenin merkeissä montakin viikkoa ja pitävät näyttäviä koristeita pihallaan jo lokakuun ensimmäisistä viikoista lähtien. Useimmat panostavat myös asuihinsa ja miettivät niitä jo kauan etukäteen.

Realitytähti ja hyvinvointialan yrittäjä Kourtney Kardashian ihastutti aiemmin huvittavalla asullaan, jossa hän oli pukeutunut siskokseen Kim Kardashianiksi. Nainen oli kopioinut siskonsa Met-gaalatyylin, joka hänelle oli loihdittu kun hän oli raskaana ja ilmestyi tapahtuman punaiselle matolle silloisen aviomiehensä Kanye Westin kanssa.

Sittemmin Kourtney Kardashian julkaisi Instagram-kanavallaan hauskan kuvasarjan, jossa nähtiin millaisen pariskunta-asun hän oli aviomiehensä Travis Barkerin kanssa keksinyt. He päättivät tänä vuonna olla Beetlejuice ja Lydia, jotka ovat tuttuja hahmoja Beetlejuice-elokuvasta. Elokuva on julkaistu vuonna 1988 ja tuntui olevan monille nuorille faneille liian vanha, koska monille jäi epäselväksi se keitä pariskunta esitti.