Toimiston katto vaarassa romahtaa – työntekijät joutuvat turvautumaan moottoripyöräkypäriin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Intian Telenganassa toimivan virastotalon työturvallisuudessa olisi roimasti parantamisen varaa. Rakennuksen katto on niin huonossa kunnossa, että toimiston työntekijät ovat joutuneet turvautumaan erikoisiin ratkaisuihin. Mandal Parishadin elinkeinoviraston katto on vuotanut yli vuoden ajan.

Sen seurauksena rakennuksen sisäkatto on alkanut rappeutumaan. Katosta putoaa aika ajoin kipsiä ja muuta materiaalia. Toimiston työntekijät ovat joutuneet suojautumaan katosta putoavalta materiaalilta moottoripyöräkypärien avulla.

Oddity Central -sivuston mukaan he ovat vaatineet turvallisempiin tiloihin siirtymistä siitä lähtien, kun yksi työntekijöistä kärsi aivovauriosta katosta pudottua sementtiä hänen päälleen.