Smothered-tytär haluaa äidin muuttavan pois – syynä läheiset välit tyttären aviomieheen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet TLC:n Smothered-sarjassa esiintyvästä perheestä, jossa DeLeesa-niminen nainen elää samassa talossa kahden lapsensa, aviomiehensä ja oman äitinsä kanssa. Onnea varjostaa DeLeesan puolison Trevorin ja hänen äitinsä Indian poikkeuksellisen läheiset välit.

Yhdysvaltojen Atlantassa asuva perhe on jatkuvasti napit vastakkain vävypojan ja anopin läheisten välien vuoksi. DeLeesa haluaa, että hänen äitinsä muuttaa pois. Sen sijaan hänen aviomiehensä uskoo, että anopin läsnäolosta on enemmän hyötyä kuin haittaa ja sukulaisia tulisi pitää lähellä elämässä. Tilanne äityy jälleen kerran taisteluksi ruokapöydässä, kun DeLeesa haluaa tietää, millä aikataululla India muuttaa omaan asuntoon.

Lopulta DeLeesa vie tyttärensä pois riidasta ja saapuu myöhemmin selvittämään asioita. Tässä vaiheessa Trevor ja anoppi asettuvat häntä vastaan. India syyttää DeLeesaa nalkuttamisesta ja heittää pyyhkeellä tytärtään. Asia ei etene.

Kerroimme aiemmin, että India putsasi Trevorin korvat vanupuikolla, mikä on anopin syljellä kasteltu. Anoppi omi vävypoikansa myös bingomaratoniin koko päiväksi kanssaan, kun raskaana ollut DeLeesa hoiti lapsia kotona.