Transsukupuolinen Jazz testasi treffisovellusta – heti ikävä seuraus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Minä olen Jazz -realityohjelmassa seurataan transsukupuolisen Jazz Jenningsin elämää. Sarjassa Jazz saavutti useita unelmiaan, kunnes terveysongelmat panivat stopin kaikelle. Jazz on kuitenkin aloittanut opintonsa uudelleen ja viettää tavallisen nuoren elämää. Tai ainakin yrittää tehdä niin.

Nyt Jazz on liittynyt treffisovelluksen käyttäjäksi. Hän on ilmoittanut profiilissaan selkeästi olevansa transsukupuolinen. Tästäkin huolimatta ahdasmieliset ihmiset ovat halunneet hänen kanssaan matchin ainoastaan haukkuakseen Jazzia julmasti. Jazzin äiti on varoittanut asiasta useaan eri otteeseen.

– En ymmärrä, miksi hän ei voi kunnioittaa minua. Olen tällainen, enkä voi sille mitään. Hän silti kokee oikeudekseen haukkua minua julmasti, Jazz päivittelee.

Ihmiset ovat kommentoineet TLC:n videota, että hänen kannattaisi unohtaa sovellukset ja keskittyä tosielämään yliopiston kampuksella. Hänellä on oiva tilaisuus tavata ihmisiä kasvotusten ja aidossa ympäristössä. Deittisovellukset voivat olla petollisia. Jazz on yksi maailman tunnetuimmista transsukupuolisista naisista. Hän itse kertoo tienneensä jo neljävuotiaana syntyneensä väärään sukupuoleen ja on sittemmin elänyt transsukupuolisena.