Miten käy Reckless Love -yhtyeen? Somepäivitys herättää huolta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomirockin legendaarisimpiin nimiin kuuluvan Popedan paljastettiin uutenavuotena jatkavan uuden laulajan voimin. Pate Mustajärven saappaat täyttää jatkossa Olli Herman, joka tunnetaan muun muassa Reckless Love -yhtyeestä.

Olli Hermanin uudesta laulajapestistä tiedotettiin paitsi Popedan sometileillä, myös Reckless Loven Instagram-tilillä. Julkaisussa laulajaa onniteltiin Popedaan kiinnittämisestä. Samalla kerrottiin, että Reckless Loven tulevaisuuden suunnitelmista tiedotetaan vielä tammikuun aikana.

Julkaisu herätti Reckless Loven faneissa huolta. Kommenttikentässä moni fani nimittäin ilmaisi pelkonsa siitä, että Herman olisi jättämässä yhtyeen keskittyäkseen jatkossa Popedaan. Huolestuneiden fanien joukossa oli monia Reckless Loven kansainvälisiä faneja.

Hard rock -yhtye Reckless Love perustettiin Kuopiossa vuonna 2001. Herman toimi vuosina 2007-2008 myös ruotsalaisen Crashdïet-yhtyeen solistina. Lisäksi hän on tehnyt soolouraa.