Sisarvaimot-sarjan Kody Brown sivalsi: ”Onneksi en tehnyt enempää lapsia Merin kanssa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-televisiosarjassa esintyvä perheenisä Kody Brown tuli tunnetuksi neljän vaimon aviomiehenä. Kody Brown on viime vuosina kuitenkin kritisoinut kolmea miehestä eron ottanutta vaimoaan kovilla sanoilla. Esimerkiksi hän ei kertomansa mukaan ole pitänyt suhdettaan Merin kanssa avioliittona.

Meri oli Kodyn ensimmäinen ja virallinen vaimo 24 vuotta, kunnes he joutuivat eroamaan paperilla uuden vaimon ja hänen lastensa Robynin vuoksi. Merillä ja Kodylla on yksi lapsi, lähes kolmekymppinen ja transsukupuolinen Leon. Miehen mukaan pariskunnan avioliitto ei ole ollut terve, joten hän on onnellinen, että ei ole saanut Merin kanssa enempää lapsia.

Miehellä on esimerkiksi toisten ex-vaimojensa, Janellen ja Christinen kanssa, yhteensä 12 lasta. Meri ja Kody yrittivät lasta useaan otteeseen ja kävivät jopa hedelmöityshoidoissa. Meri sai usean keskenmenon, People-lehti uutisoi.

Meri ja Kody erosivat vain muutama päivä sen jälkeen, kun Janelle Brown ilmoitti julkisesti, että hän ja Kody ovat eläneet erillään jo useita kuukausia. Heillä ei ollut seksiä tai muuta romantiikkaa suhteessa viimeiseen kymmeneen vuoteen ennen eroa. Robyn Brown on edelleen ainoa nainen, joka on edelleen Kodyn kanssa mentyään hänen kanssaan laillisesti naimisiin vuonna 2014.