Koira tuhosi sulhasen passin – unelmahäät pelastuivat sittenkin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koiran syömäksi voi päätyä muutakin kuin kotiläksyt. Erään yhdysvaltalaisen pariskunnan suunnitelmat romanttisista häistä olivat mennä pieleen tuhovimmaisen lemmikin vuoksi.

Bostonissa asuvat Donato Frattaroli ja Magda Mazri olivat suunnitelleet menevänsä naimisiin Italiassa. Vain noin viikkoa ennen hääpäivää heitä kohtasi kuitenkin karu näky. Pariskunnan Chickie-koira oli tuhonnut Frattarolin passin.

– Söpö puolitoistavuotias kultainennoutajamme päätti, ettei halua meidän menevän naimisiin. Niinpä se hyppäsi pöydälle ja totesi passini olevan hyvä purulelu, Frattaroli kuvaili Boston Herald -lehdelle.

Pariskunta kääntyi vaikutusvaltaisten tahojen, edustaja Stephen Lynchin ja senaattori Ed Markeyn puoleen. Heidän avustuksellaan Frattaroli sai uuden passin nopealla aikataululla. Italiassa järjestettäväksi suunnitellut häät onnistuttiin lopulta pelastetamaan.

– Elämäni tärkein päivä oli lähestymässä, ja minun täytyi huolehtia sen onnistumisesta. Tämä oli sellainen ”koira söi läksyni” -tilanne mutta suuremmilla seuraamuksilla, Frattaroli totesi.