Hurja suoritus – mies hakkasi nyrkkeilysäkkiä yli 55 tuntia

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Intialainen kamppailulajien harrastaja on viihtynyt nyrkkeilysäkin äärellä melkoisen kauan. 42-vuotias Sidhu Kshetri rikkoi maailmanennätyksen hakattuaan säkkiä 55 tunnin ja 15 minuutin ajan.

Guinnessin ennätystenkirjan mukaan Kshetri rikkoi maailman pisimmän nyrkkeilysäkin lyömismaratonin ennätyksen. Sääntöjen mukaan hänen piti lyödä nyrkkeilysäkkiä vähintään kerran kahden sekunnin välein. Kshetri sai pitää viiden minuutin tauon tunnin välein ja halutessaan säästää taukoja.

Kshetri rikkoi aikaisemman ennätyksen viidellä minuutilla. Ohjelmistoinsinöörinä työskentelevä mies on harrastanut kamppailulajeja 25 vuoden ajan.

– Suoritus kävi kivuliaaksi 20. tunnin kohdalla. Silloin muistutin itseäni kyseessä olevan kestävyyskoe. Ajattelin voivani sietää kipua, jos pysyisin henkisesti vahvana, Kshetri kertoi Guinnessin ennätystenkirjalle.