Kohupaljastus Sisarvaimot-sarjan kulisseista – odottaako Robyn uutta lasta Kodylle?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa on seurattu Kody Brownin ja hänen neljän vaimonsa elämää. Kolme vaimoista on nykyään ex-vaimoja, joten jäljellä on enää yksi vaimo, Robyn Brown. Hän on myös laillisesti Kodyn vaimo, kun muiden kanssa liitto oli hengellinen sopimusasia.

Pariskunta asuu lapsineen Yhdysvaltojen Arizonan Flagstaffissa. Lokakuussa Sister Wives TikTok -fanitili paljasti, että Robyn saattaa olla raskaana. Nainen nimeltä Amber sanoi, että hänen Flagstaffissa asuva ystävänsä törmäsi Kodyyn ja Robyniin, jotka puhuivat tulevasta vauvastaan. Lisäviitteitä raskaudesta fanien mukaan antaa se, että Robyn on pyöristynyt.

Robyn on 45 vuotta vanha, joten mikäli hän on raskaana, asettaa hieman tavallista korkeampi ikä haasteita odotusajalle. Robynilla on kolme lasta edellisestä avioliitostaan ja Kody on adoptoinut heidät. Pariskunta on saanut sen jälkeen kaksi lasta lisää.

@farronbalanced_ Part 1- Robyn Brown Pregnancy & Meri Brown Secret Utah Boyfriend #sisterwives #sister #tlc #fyp #sisterwivestiktok #sisterwivestlc ♬ original sound – Sister Wives New TV