Äiti synnytti pojan syntymäpäivänään – tyttärelläkin sama syntymäpäivä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Floridalainen Marianna de la Cruz synnytti juuri perheeseensä uuden tulokkaan. Poika syntyi 4. tammikuuta, joka sattuu olemaan myös äidin oma syntymäpäivä. Sattumasta melko uskomattoman tekee se, että myös naisen kahdeksanvuotiaalla tyttärellä on sama syntymäpäivä.

Sekä juuri syntynyt Eden-poika että kahdeksanvuotias Jailyn-tytär syntyivät hieman ennen laskettua aikaa, minkä vuoksi Marianna ei olisi osannut arvata, että synnytys käynnistyy juuri samaan aikaan. 33-vuotias äiti ihmettelee sattumaa itsekin ja se tuntuu hänestä uskomattomalta.

Marianna de la Cruz on kommentoinut People-sivustolle, että hän ei vielä ole täysin sisäistänyt tätä asiaa. ”Varmasti viimeistään silloin ymmärrän kun alan suunnittelemaan syntymäpäiväjuhlia, että minulla todella on sama syntymäpäivä kummankin lapseni kanssa”, de la Cruz pohti.