FKA Twigsin nakuilukuva kiellettiin – jakoi sen lopulta itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja laulaja FKA Twigs oli aiemmin uutisotsikoissa tiuhaan hänen yksityiselämänsä vuoksi. Hän syytti entistä poikaystäväänsä Shia LaBeoufia seksuaalisesta väkivallasta, pahoinpitelystä ja henkisestä kärsimyksestä. Nyt artisti on herättänyt huomiota rohkeilla Calvin Klein -mainoskuvilla.

Calvin Klein on tunnettu mainoskuvista, joissa esitellään klassisia alusvaatteita. Usein mainoskuvissa nähdään naispuoliset mallit yläosattomissa pelkät alushousut jalassaan. FKA Twigsin poseeraamassa kuvassa naisen alastoman vartalon yllä nähtiin Calvin Kleinin denimpaita, joka esitteli tähden paljasta sivuprofiilia.

Mainoskuva päätettiin kieltää Iso-Britanniassa, koska se esitteli artistin stereotyyppisenä seksuaalisena objektina. FKA Twigs ihmettelee tätä päätöstä eikä ole samaa mieltä sen kanssa.

– Näen kauniin ja vahvan tummaihoisen naisen, jonka uskomaton keho on kestänyt enemmän kipua kuin voitte kuvitella. Kiitos Calvin Kleinille ja Mertille sekä Marcusille, jotka antoivat minulle tilan ilmaista itseäni juuri haluamallani tavalla, artisti kirjoittaa kuvatekstissään.