Kurvikas aktivisti kerää rinnoilla rahaa eläinsuojeluun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sveitsiläinen Aviva Rocks asuu nykyään Espanjassa ja ylläpitää omaa eläinhoitolaa kodittomille ja kaltoinkohdelluille eläimille. Nainen on elättänyt itseään kameratyttönä sekä aikuisviihde-elokuvissa esiintyen. OnlyFans tarjoaa hänelle mahdollisuuden julkaista omaa materiaalia ahkeralla sykkeellä.

Aviva Rocks on vegaani ja kertonut useaan otteeseen tekevänsä aikuisviihdettä eläinten puolesta. Hänellä on OnlyFansissa nykyään 7.000 tykkäystä ja ennen ahkerasti Instagramia päivittänyt nainen pitää sosiaalista mediaa lähinnä markkinointialustana maksulliselle sisällölle. Hän veloittaa kuukausijäsenyydestä paljastelevaa sisältöä tarjoavalla alustalla noin kymmenen euroa kuukaudessa.

Sisällössä on livekamerasessioita, kuvia, videoita ja personoituja tervehdyksiä. Hän asuu Espanjassa Costa Blancan alueella. Hän kerää lahjoituksia eläinten hyväksi myös ilman aikuisviihdevivahdetta. Nainen on myös elättänyt itseään glmaourmallina, mitä edesauttaa lukuisat kauneusleikkaukset ja operaatiot, joita hän on itselleen teettänyt.