Jennifer Lawrencen hulvaton hetki Golden Globessa: ”Jos en voita”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Jennifer Lawrence sai ensimmäisen lapsensa aviomiehensä Cooke Maroneyn kanssa noin vuosi sitten. Lawrence tähditti lyhyen äitiyslomansa jälkeen uutta No Hard Feelings -elokuvaa, joka toi hänelle myös 2024 Golden Globe -palkinnon ehdokkuuden.

Televisiokamerat onnistuivat tallentamaan gaalassa hauskan hetken, jossa ehdokkaat lueteltiin. Kun kamera otti lähikuviin Jennifer Lawrencen, hän alkoi vitsailemaan kameralle. ”Jos en voita, minä lähden täältä”, Lawrencen tokaisi suoraan kameralle. Nainen liikutti liioitellusti suutaan niin, että kaikki varmasti saisivat selvää suun liikkeistä mitä hän tarkoitti.

Jennifer Lawrence oli ehdolla palkinnon saajaksi kategoriassa, jossa palkittiin paras naisnäyttelijä komediassa tai musikaalissa. Voiton vei lopulta Emma Stone, joka näytteli Bellan roolia Poor Things -elokuvassa.

@entertainmenttonight #EmmaStone's acceptance speech after winning Best Female Actor at the #GoldenGlobes ♬ original sound – Entertainment Tonight