Sometähti kokeili kolmen raaka-aineen reseptiä – helppo jälkiruoka pieleen

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vale Genta on yrittäjä ja sometähti, joka vaikuttaa niin Instagramissa, YouTubessa kuin TikTokissakin. Nainen esittelee omalla TikTok-kanavallaan muotiin ja hyvinvointiin liittyviä asioita ja häntä seuraa noin 876.000 ihmistä kyseisessä sovelluksessa.

Tällä kertaa Vale Genta päätti esitellä omia kokkaustaitojaan. Nainen syö terveellisesti ja halusi kokeilla TikTokissa näkemäänsä reseptiä, josta valmistuu melko yksinkertainen herkku. Resepti koostui vain kolmesta ainesosasta, joita olivat mansikat, tumma suklaa ja maapähkinävoi.

Vale Gentan tekemänä herkkupelti ei kuitenkaan näyttänyt ihan samalta kuin alkuperäisellä videolla. Ilmeisesti aikaansaannos myös maistui pahalta, koska hän päätyi heittämään koko pellillisen jälkiruokaa roskiin.

Kommenteissa moni naisen seuraaja ihmetteli, että miten hän onnistui pilaamaan näin yksinkertaisen reseptin. Vale Genta vastasi yhteen kommenttiin ja kertoi sulattaneensa suklaan öljyn kera, mutta poltti sen. Tästä johtuen koko jälkiruoka maistui palaneelta suklaalta.

@valegenta My obsession w baking shows has me thinking im capable of doing a NO BAKE 3 ingredient recipe 😭😭😭 #fail #bakingfail #easyrecipes #bakersoftiktok #frozendessert ♬ New Home – Frozen Silence