Brooklyn Beckhamin kokkaustaitoja parjattiin somessa – avaa nyt oman ravintolan

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ex-jalkapalloilija David Beckhamin ja Spice Girls -tähti Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn Peltz Beckham on alkanut julkaisemaan Instagram-kanavallaan ruoanlaittoon liittyviä videoita. Videoilla mies esittelee tekemiään reseptejä ja on tehnyt jo monia yhteistöitä ruoanlaittoon liittyvien yritysten kanssa.

Brooklyn Beckham on saanut sosiaalisessa mediassa paljon lokaa niskaansa, koska hänen ruoanlaittovideoitaan on pidetty tavanomaisina. Mies ei ole tästä kuitenkaan lannistunut vaan nyt hän on Daily Mail -sivuston mukaan avaamassa ensimmäisen oman ravintolansa.

Brooklynin pop up -ravintola tulee sijaitsemaan Lontoossa ja olemaan osa Uber Eats Hosts -konseptia, jossa asiakkaat saavat tilata annoksia mukaan ravintoloista. Ruokalistalla on viisi erilaista annosta, joihin mies on saanut inspiraation paikoista, joissa hän on asunut. Mukana on aamiaisleipä, wagyu bolognese, possu- ja katkaraputäytteiset dumplingit, intialainen kana tikka masala sekä kukkakaalisiivet miehen omalla salaisella reseptillä valmistetun kastikkeen kera.