Candice Swanepoelin näyttävät biksukuvat – poseerasi Hailey Bieberin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eteläafrikkalainen Candice Swanepoel on tullut tunnetuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Catwalkeilla ja lehtien palstoilla usein nähdyllä tähdellä on myös oma rantavaatemallistonsa Tropic of C, jonka tuotteita hän usein esittelee itse.

Candice Swanepoel poseeraa tälläkin kertaa näyttävissä biksuissa kauniilla hiekkarannalla otetuissa kuvissa. Tällä kertaa kuvat on kuitenkin otettu naisen oman brändin sijaan yhteistyössä Hailey Bieberin rhode-ihonhoitomerkin kanssa.

Candice Swanepoel esittelee kuvissaan rhode-sarjan uutta Pineapple Refresh -puhdistusvoidetta. Kuvissa nähdään miten tähti poseeraa mustavalkoisessa asussa sukellusvarusteet selässään. Kuvasarjassa nähdään myös yhteiskuva Hailey Bieberin kanssa.