And Just Like That -sarjan tähdelle potkut – hahmo ärsytti faneja liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sinkkuelämää-sarjan ja elokuvien tarinaa jatkanut And Just Like That -sarja on ollut suuri menestys nykyään pelkällä Max-nimellä Yhdysvalloissa tunnetussa HBO Maxissa. Sarjan toinen tuotantokausi nähtiin viime vuonna, mutta fanien iloksi jatkoa on vielä luvassa.

Viime syksynä vahvistui tieto siitä, että And Just Like That tulee palaamaan ruutuihin kolmannen tuotantokauden merkeissä. Nyt sarjassa Miranda-hahmon Che Diaz -nimistä tyttöystävää esittänyt Sara Ramirez on paljastanut, että hän ei tule jatkamaan sarjassa.

Daily Mail -sivuston mukaan Che Diazin hahmo on kirjoitettu sarjasta ulos. Sarjan luojat ovat päättäneet poistaa hahmon, koska heidän mielestään se vei turhaa tilaa ohjelmassa. Faneilta oli tullut myös paljon palautetta, että heidän mielestään Che Diazin hahmo oli ärsyttävä.