Kanye Westin hampaisiin titaaniproteesit – maksoivat 850 000 dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Kanye West ja hänen vaimonsa Bianca Censori ovat olleet erottamattomat siitä lähtien kun he menivät naimisiin noin vuosi sitten. Uutisotsikoissa on kiertänyt avioliitosta ja Kanye Westin käytöksestä vaimoa kohtaan paljon huhuja, jotka ovat saaneet naisen perheen ja ystävät huolestumaan.

Kanye Westin käytös on jo pitkään ihmetyttänyt faneja. Nyt mies yllätti hankkimalla suuhunsa Daily Mail -sivuston mukaan 850.000 dollaria maksaneet titaaniproteesit, jotka ovat samankaltaiset kuin James Bond -elokuvista tutulla Jaws-pahiksella.

Aluksi levinneiden huhujen mukaan Kanye West olisi poistattanut omat hampaansa kokonaan proteesien tieltä. Myöhemmin miehen hammaslääkäri on kuitenkin vakuuttanut, että hampaita ei tarvinnut poistaa arvokkaan titaaniproteesin alta.