Eva Longoria julkaisi vanhoja gaalakuvia – ihmetteli niiden paljasta pintaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Eva Longoria päättänyt äskettäin muuttaa hiustyyliään ensimmäistä kertaa hieman lyhyempään malliin, kun hän lähti mukaan nykyisen trendin mukaiseen polkkatyyliin. Nyt hän on kaivellut hieman kuva-arkistojaan ja ihmetellyt omia takavuosien asuvalintojaan.

Longoria julkaisi kolme kuvaa, joissa hän on osallistumassa takavuosien gaalailtoihin ja muihin julkkisjuhliin. Nainen on yksinkertaisesti tyrmäävän näyttävä, mutta Eva itse ihmettelee kuvien yhteydessä miksi hänen piti paljastaat tuolloin aina vatsansa punaisella matolla.

Eva Longoria esitteli uuden tyylinsä Meksikon Glamour-lehden 2023 Women of the Year Awards -palkintogaalassa. Nainen julkaisi itsestään ja uudesta hiustyylistään hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joiden kommenttikenttä täyttyi ylistävistä viesteistä.