Luksus-Converset lanseerattiin – koristeltu 1 300 kristallilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Converse-vaatemerkin Chuck Taylor All-Stars -kengät ovat pitäneet pintansa vuosikymmenten ajan. Alun perin koripallokentille luoduista kengistä on tullut vuosikymmenten saatossa muun muassa skeittaajien, muusikoiden ja taiteilijoiden suosima jalkine.

Nyt Converse on lanseerannut luksusversion ikonisista Chuck Taylor All-Stars -kengistä.  Converse Chuck 70 De Luxe Squared -jalkineet on koristeltu 1 300 Swarovski-kristallilla. Swarovski-kristallit eivät ole luonnontimantteja, vaan eräänlaisia keinotekoisia jalokiviä.

Kristallikoristelun lisäksi kengät eroavat perinteisistä All-Stars-kengistä myös muotonsa ansiosta. Luksusversiot ovat perinteisiä Converse-kenkiä kulmikkaammat. Markkinoille tuodaan myös kulmikkaat All-Stars-kengät, joissa ei ole kristallikoristeita.

Uutuuskengät saapuvat myyntiin 1. helmikuuta valittuihin liikkeisiin. Kristalleilla koristeltu versio maksaa yhdysvalloissa 300 dollaria eli noin 275 euroa. Perusversio maksaa puolestaan 110 dollaria eli noin 100 euroa.