Sisarvaimot-Merin poikaystävän menneisyys paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjaa esitetään myös Suomessa ja sillä on vankka fanikunta. Ohjelmassa on seurattu Kody Brownin perheen elämää neljän vaimon ja suuren lapsikatraan kera. Nyt kolme vaimoista on jatkanut elämäänsä tahoillaan erottuaan Kodysta. Meri Brown esitteli äsken uuden poikaystävänsä maailmalle sosiaalisessa mediassa.

In Touch Weekly raportoi, että Merin poikaystävän koko nimi on Amos Andrews. Mies on tehnyt konkurssin 2000-luvun alussa ja joutunut taloudelliseen kiipeliin silloisen vaimonsa, Shannon Marie Andrewsin kanssa. Tiedossa on myös, että Amos Andrews on ollut neljä kertaa naimisissa. Viimeisin avioero on tullut voimaan 2021, joten mies on ehtinyt olla tovin poikamiehenä ennen Merin tapaamista.

Meri ja Amos ovat seurustelleet viime vuoden lokakuusta lähtien. Fanien mielestä nainen näyttää nykyään paremmalta kuin vuosikausiin ja hän suorastaan hehkuu onnea jätettyään Kodyn taakseen. Moni kuitenkin kummastelee yhtä asiaa: Amos on todella paljon samannäköinen kuin Kody, jonka kanssa Meri oli naimisissa vuodesta 1994 lähtien.