McDonald’sin parkkipaikalle syntynyt lapsi sai lempinimeksi McFlurry

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Muskegosta kotoisin oleva Analysia Beck tunsi vahvoja supistuksia keskellä yötä tammikuun 12. päivänä. Supistukset alkoivat kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa, mutta nainen päätti herättää miehensä. Analysia pyysi pakkaamaan auton ja valmistautumaan synnytyssairaalalle menoon.

Pariskunnalla on jo entuudestaan kaksi lasta, joten molemmat tiesivät mitä tuleman pitää. Kumpikaan ei kuitenkaan arvannut, että synnytyssairaalan sijaan pienokainen tulisi maailmaan McDonald’sin parkkipaikalla. Analysia huomasi kesken lumimyrskyn hidastaman ajomatkan, että lapsi tulee maailmaan ennen sairaalaan pääsyä ja parin oli pakko lopettaa matkanteko siihen. Beck siirtyi maastoauton takapaksiin ja alkoi synnyttää.

– Ajattelin: ”Voi luoja. Tämä tapahtuu McDonald’sissa. En voi uskoa tätä todeksi”, Beck kertoo.

Paikalle soitettu ambulanssi auttoi synnytyksessä ensihoitajineen ja pienokainen saapui maailmaan samaan aikaan, kun taivaalta satoi alueelle ennätysmäärä lunta. Vauva sai lempinimekseen McFlurry, mutta oikea nimi on Micah Daniel Beck. Ambulanssin henkilökunta on ylpeä erikoisesta, mutta äärimmäisen onnellisesta tehtävästään.