90210-hottis täytti 50 vuotta – julkaisi kuuman sänkykuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Tiffani Thiessen lukeutui 1990-luvulla Hollywood-tähtien menestyneimpään ykköskaartiin erityisesti Beverly Hills 90210 -sarjan ansiosta. Nykyisin nainen elää viisikymppisen perheenäidin elämää.

Nyt ysäritähti on täyttänyt 50 vuotta ja sen kunniaksi julkaissut verkossa kuvan, jossa hän poseeraa sängyssä. Otos osoittaa, että Tiffani on edelleen huippunäyttävässä kunnossa. Varsinkin ikäisekseen.

Tiffani Thiessen on kiistänyt turvautuneensa plastiikkakirurgiaan tai täyteaineisiin säilyttääkseen nuorekkaan ulkonäön. Hän on elänyt viime vuodet kotiäitinä, eikä naisella ole suunnitelmia tehdä töitä. Hänen mukaansa kaksi lasta Brady Smithin kanssa ovat syy, miksi hän ei ole tehnyt töitä.

Tiffani Thiessen aloitti näyttelijäuransa jo vuonna 1989 suositun Saved By The Bell -televisiosarjan tähtenä. Hän näytteli sarjassa neljän vuoden ajan ja vilahti samoihin aikoihin myös Pulmuset-sarjassa. Varsinaisen läpimurtonsa Tiffani Thiessen teki vuonna 1994, kun hänet kiinnitettiin Beverly Hills 90210 -sarjaan, josta tuli maailmalaajuinen jättimenestys.