Walesin prinsessa sairastui – Meghan Markle yrittää sopia välit kuntoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Walesin prinsessa Catherine, Kate Middleton, on joutunut kiireelliseen vatsaleikkaukseen. Katen terveyshuolet saivat Meghan Marklen ja prinssi Harryn ojentamaan rauhanelettä Walesn prinssi Williamin perheelle. Katen ja Meghanin välit ovat olleet tiettävästi jäätävän kylmät alusta asti.

Yhdistyneen kuningaskunnan prinssiveljekset ovat olleet huonoissa väleissä jo pitkään. Yhdysvaltoihin muuttanut Sussexin herttuapari on kuitenkin ottanut nopeasti yhteyttä hoviin sen jälkeen, kun kuulivat Katen terveysongelmista, The Mirror raportoi. Samaan aikaan myös kuningas Charles joutui operaatioon suurentuneen eturauhasen vuoksi.

Meghan Marklen ja Kate Middletonin välinen riita on noussut lukemattomiin otsikoihin vuosien varrella. Viime aikoina on kuitenkin viestitty positiivisimmista vuorovaikutuksista Sussexin herttuattaren ja Walesin prinsessan välillä. Jos kaksikko pääsee jälleen puheväleihin keskenään, voi koko hovin dynamiikka muuttua valoisampaan suuntaan.