Anteeksi mitä? Dua Lipa nauttii jäätelönsä oliiviöljyllä ja merisuolalla

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva brittiläinen poptähti Dua Lipa on ollut viime vuosina uutisotsikoissa lähinnä rakkauselämänsä vuoksi. Tällä hetkellä 28-vuotias Dua Lipa seurustelee brittiläisen mallina ja näyttelijänä toimivan Callum Turnerin kanssa.

Dua Lipa julkaisi viimein kolmen vuoden tauon jälkeen uuden Houdini-nimisen singlen, joka sai muutaman päivän aikana jo yli 14 miljoonaa kuuntelua Spotifyssa. Poptähti kävi kertomassa uudesta kappaleestaan sekä herkuttelutottumuksistaan BBC Radio 1 -kanavan haastattelussa.

Haastattelun aikana Dua Lipa paljasti, että hän ei pidä italialaisesta gelatosta eikä hänen mielestään suklaajäätelökään ole kovin hyvää. Sen sijaan nainen rakastaa vaniljajäätelöä, jonka hän syö aina oliiviöljyn ja merisuolan kanssa. Jäätelöannos saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta Dua Lipa kertoo saaneensa jo kaikki ystävänsä ihastumaan tähän makuyhdistelmään.

@bbcradio1 thoughts on @Dua Lipa’s unusual ice cream additions? 👀🍨 #dualipa #dua #dualipavideo #dualipainterview #icecream ♬ original sound – BBC Radio 1