Matkustajakoneen lähtö viivästyi – piereskelevä matkustaja syynä?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

American Airlines -yhtiön lennon lähdön kerrotaan viivästyneen erikoisesta syystä. Lähtöön valmistautunut kone jouduttiin rullaamaan takaisin terminaaliin huonokäytöksisen ja piereskelevän matkustajan vuoksi. Tapauksesta uutisoi Independent.

Tammikuun 14. päivä tapahtuneesta välikohtauksesta kirjoitti Reddit-käyttäjä Glamgalatx. Hän kertoo olleensa lennolla Phoenixista Austiniin, kun hän huomasi äänekkäästi pahantuulisen ja mahdollisesti krapulaisen miehen istuvan lähellään. Koneeseennousun aikana miehen ja toisen matkustajan välille tuli sanaharkkaa.

– Kuulin miehen sanovan äänekkäästi: ”Oliko tuo mielestä törkeää? No entäs tämä haju?”. Sitten hän pieraisi, Glamgalatx kirjoitti.

Osa matkustajista nautti koneessa eväitään, mikä ei ollut pierumiehen mieleen. Hän kritisoi kovaäänisesti voimakashajuisten ruokien syömistä.

– Seuraavalla rivillä istunut mies vastasi: ”jos et pidä siitä, voit lentää yksityiskoneella”, jota pierumies kuvaili töykeäksi. Toinen matkustaja kommentoi: ”Kaikki meistä varmaan olemme samaa mieltä, että sinä olet se töykeä henkilö täällä”, julkaisu jatkui.

Kesken kiitoradalle rullaamisen ohjaamosta kuulutettiin, että kone tulisikin palaamaan lähtöportille. Siellä lentoemäntä kertoi pierumiehelle tämän joutuvan pois koneesta syystä, joka kerrottaisiin hänelle ulkopuolella. Mies totteli käskyä.

Glamgalatxin mukaan muut matkustajat olivat helpottuneita miehen jouduttua pois koneesta. Lähtö viivästyi lopulta noin 15-30 minuuttia. American Airlines ei ole toistaiseksi kommentoinut tapausta julkisesti.