Vauva syntyi autossa talvimyrskyn keskellä – tarinalla onnellinen loppu

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Synnytys ei katso aikaa eikä paikkaa. Tämä saatiin huomata taannoin Yhdysvalloissa, kun erään naisen synnytys alkoi autossa haastavan talvikelin keskellä. New Jerseyn Spartan poliisilaitos sai ilmoituksen, jonka mukaan Route 15 -moottoritiellä oli alkanut synnytys. Auto oli ajettu moottoritien sivuun. Käynnissä oli samalla voimakas talvimyrsky.

Poliisi Christopher Botta paikansi auton ja meni auttamaan sisällä ollutta pariskuntaa, Stephanieta ja Tyleriä. Poliisilaitoksen tiedotteen mukaan Botta tarkisti, ettei pienokaisen napanuora ollut kiertynyt tämän kaulan ympärille. Synnytys sujui lopulta ongelmitta.

Vastasyntynyt saatiin vanhempineen paikalliseen sairaalaan ensihoitajien avustuksella. Millie-nimen saaneen lapsen ja tuoreen äidin vahvistettiin myöhemmin olevan hyvässä kunnossa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.