Mallikaunotar kuvaili itseään keskikokoiseksi – someraivo repesi videota

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen mallikaunotar Emily DiDonato on tullut tutuksi muun muassa Victoria’s Secretin alusvaatemallina ja Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. 32-vuotias DiDonato on viime aikoina keskittynyt perhe-elämäänsä pienten lasten äitinä ja tehnyt mallin töitä satunnaisesti.

Emily DiDonato julkaisee hänen TikTok-kanavallaan kauneuteen ja muotiin liittyvää sisältöä. Hän on alkanut esittelemään kanavallaan päivän asuja, koska hän kokee, että keskikokoisten naisten tyylivinkit ja muoti eivät ole sosiaalisessa mediassa tarpeeksi esillä.

Emily DiDonato sai paljon negatiivisia kommentteja videolleen kun hän kuvaili itseään keskikokoiseksi. Monien mielestä nainen on pieni eikä keskikokoinen. Tähti joutui seuraavilla videoillaan selittämään sanomisiaan ja kertoi tarkoittaneensa sitä, että yleensä mallit ovat joko hyvin pieniä tai plus-kokoisia.

– Vaatteiden mallina toimivat naiset, jotka ovat kokoa 32 ja 34 tai yli 40-kokoisia. Mallina nähdään harvemmin 36-38 -vaatekokoa käyttäviä naisia, jotka muodin maailmassa ovat keskikokoisia, Emily DiDonato selvensi.

@didonatoemily Replying to @Erin ♬ original sound – Emily DiDonato

@didonatoemily

Oops

♬ original sound – Perfect-Audio321