Kanye West kielsi vaimoltaan sosiaalisen median

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri ja muotisuunnittelija Kanye West on ilmeisesti kieltänyt vaimoaan Bianca Censoria käyttämästä sosiaalista mediaa. Westin mukaan se on naisen omaksi parhaakseen. Moni ymmärtää sosiaalisen median voivan olla todella toksinen ympäristö, mutta jokaisen oikeustoimikelpoisen tulisi päättää sen käytöstä itse.

westin kerrotaan estävän Censoria olemasta vuorovaikutuksessa muiden kanssa sosiaalisen median alustoilla. Kieltoa tulee noudattaa välttääkseen negatiiviset kommenttit. Pariskunnan läheiset kuitenkin uskovat, että kielto on ainoastaan keino eristää Censoria todellisuudesta, Daily Mail raportoi. Censorin läheiset ovat olleet huolissaan naisen vuoksi kuukausien ajan.

– Biancalla on aina ollut sosiaalinen media ja hän oli aktiivinen käyttäjä kunnes meni naimisiin Kanyen kanssa, sisäpiiriläinen kertoi ja uskoi, että Censorin hallitseminen on vain keino pitää Kanye West päätähtenä.

– Hän muuttui hänen suunnittelijastaan vaimokseen. Kyseessä ei valitettavasti ole palkallinen tehtävä. Hän on nyt loukussa ja muuttunut.