Mitä Kylie Jennerin kasvoille tapahtui? Kauneuskirurgi paljasti toimenpiteen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti, yrittäjä ja miljardööri Kylie Jenner on saanut viime päivien aikana paljon huomiota Pariisin muotiviikoilla otettujen kasvokuvien vuoksi. Punaisella matolla tähden kasvoille tuli ylhäältä osoittava valo, joka paljasti naisen silmien alla turvotusta.

Kylie Jennerin kuvat alkoivat leviämään sosiaalisessa mediassa ja monet pohtivat mitä tähti on tehnyt kasvoilleen. Kauneuskirurgi Amir Karam on kertonut uudella YouTube-videollaan oman näkemyksensä asiaan.

Kylie Jenner on ottanut hänen mukaansa silmien alle täyteaineita vähentämään silmien alla olevaa luonnollista kuoppaa. Kohdassa, johon täyteaine pistetään, on lähinnä vain iho, jonka alla on heti luu. Sen vuoksi täyteaine näkyy herkästi tietyssä valossa mikäli sitä pistetään liikaa.

Täyteaine myös kerää vettä ja saa alueen turpoamaan, mikä näyttää käyneen Kylie Jennerinkin kohdalla. Amir Karamin mukaan tämän toimenpiteen kanssa saa olla tarkkana, koska ilman täyteaineen liuottamista se pysyy alueella ja on silmillä erotettavissa jopa viidestä kymmeneen vuoteen saakka.