Ariana Madix ei anna Tom Sandovalin juhlia kotona – uhkasi soittaa poliisit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun Vanderpump Rules -realitysarjan uudella tuotantokaudella tullaan seuraamaan muun muassa sitä miten Ariana Madix aloittaa uuden elämänvaiheensa sinkkunaisena. Edellinen tuotantokausi päättyi pettämisskandaaliin kun Tom Sandovalilla oli salasuhde pariskunnan yhteisen ystävän Rachel Levissin kanssa.

Tom Sandoval ja Ariana Madix asuvat edelleen saman katon alla vaikka he eivät ole enää yhdessä. Sen lisäksi heidän välinsä ovat hyvin tulehtuneet ja kaikki kaksikon välillä tapahtuva viestintä tapahtuu Ariana Madixin assistentin kautta.

Bravon julkaisemalla YouTube-videolla nähdään miten Tom Sandoval yritti järjestää kotonaan hänen omia syntymäpäiväjuhliaan. Hän kutsui myös Arianan paikalle ja oli valmis maksamaan hänelle mukavan hotellihuoneen mikäli nainen ei haluaisi osallistua hänen juhliinsa.

Ariana Madix laittoi kaikelle suunnittelulle kuitenkin heti pisteen. Hän ei suostunut järjestelyyn ja kertoi assistentilleen kameroiden edessä, että hän soittaisi paikalle poliisit mikäli Sandoval järjestäisi juhlat ja hän kuulisi niiden vuoksi meteliä talossa.