Julianne Moore on ollut naimisissa 21 vuotta – paljasti onnistuneen avioliiton salaisuuden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Julianne Moore on tehnyt pitkän uran elokuvanäyttelijänä ja työskennellyt monissa suosituissa elokuvissa. Julianne Moore kuuluu myös niihin harvoihin supertähtiin, joiden avioliitto on kestänyt Hollywoodissa jo vuosikymmenten ajan.

Julianne Moore on ollut 28 vuotta yhdessä puolisonsa Bart Freundlichin kanssa. Naimisissa pariskunta on ollut jo 21 vuoden ajan. Heillä on yhdessä myös kaksi lasta, Liv ja Caleb Freundlich. Nyt Julianne Moore kertoi Harper’s Bazaar UK -lehdelle antamassaan haastattelussa mitkä ovat avaimet onnistuneeseen ja pitkään liittoon.

Julianne Moore kertoi, että tosirakkauden pystyy tunnistamaan siitä, että se ei hälvene alussa tapahtuvan ihastumisen jälkeen. Avioliiton onnistumisen kannalta on tärkeää, että puolisolle ja suhteelle on omistautunut ja sitoutunut.

63-vuotias tähti kertoo, että liiton eteen pitää tehdä töitä. Parisuhteelle pitää myös varata aikaa ja sitä täytyy hoitaa. Suhde ei pysy hyvänä jos kaksi ihmistä vain elää lähekkäin, mutta ei näe vaivaa ollakseen toisiaan lähellä myös henkisesti.