Täydellinen nainen on taas opiskelijatar – biksuposeeraus ihastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tuttu julkkiskaunotar Kelly Bensimon tunnetaan varsinkin New Yorkin täydelliset naiset -realitysarjasta. Hän on toiminut myös vuosia mallina ja hänet onkin nähty lukuisten lehtien kansissa ja suurten muotitalojen näytöslavoilla kävelemässä. Kelly on esimerkki siitä miten upeasti vartalon voi pitää mallinmitoissa myös hieman korkeammalla iällä.

Nyt Bensimon on poseerannut biksuissa Miamissa uima-altaan äärellä, jossa hänellä oli kädessään kirja. Päivityksestä selvisi, että hän on ryhtynyt jälleen opiskelijaksi, sillä Kelly tähtää parhaillaan kiinteistövälittäjän tutkintoon. Mikäli Bensimon siinä onnistuu, lienee hän yksi maailman kuumimmista kiinteistövälittäjistä.

54-vuotias Kelly Bensimon, eli Kelly Killoren Bensimon, toimii nykyään korusuunnittelijana ja kirjailijana. Aiemmin nainen on ollut myös useiden lehtien päätoimittaja ja hän on työskennellyt muun muassa Elle-lehdelle. Mallina toimiessaan Bensimon on nähty Clarins-kosmetiikkamerkin mainoskasvona.