Kim Kardashianin oireet pahenivat: ”En tiedä mikä tämän aiheuttaa”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähtenä monille tunnetuksi tullut Kim Kardashian esitteli viime viikolla TikTok-videollaan mitä kaikkea hänen SKKN-toimistotilat pitävät sisällään. Kim Kardashian esitteli muun muassa kaksi erilaista solariumia, joiden myötä nainen on saanut paljon negatiivista palautetta.

Myöhemmin Kim Kardashian perusteli solariumin tarpeellisuutta sillä, että se helpottaa hänen psoriasiksensa oireita. Nyt 43-vuotias tähti esitteli kipeän näköistä jalkaansa Instagram-tarinassaan, jossa nähdään miten psoriasis on saanut ihon punottamaan ja hilseilemään isolta alueelta.

Kim Kardashian kertoi psoriasiksen aiheuttavan hänelle paljon kipua. ”En tiedä mikä tämän aiheuttaa. En ole muuttanut ruokavaliotani”, nainen pohtii. Hän kertoo kokeilleensa kaikkea mahdollista oireiden lievittämiseksi, mutta vielä toistaiseksi mikään ei ole auttanut.