Rillit Huurussa -kaunotar paljasti suru-uutisen somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Kaley Cuoco tuli monille aikoinaan tunnetuksi Rillit Huurussa -sarjasta. Sen jälkeen nainen on näytellyt muun muassa The Flight Attendant -trillerissä, joka nousi HBO Max -palvelussa muutama vuosi sitten huippusuosioon. Viime vuonna Cuocosta tuli myös äiti.

Kaley Cuoco tunnetaan hyvin eläinrakkaana ihmisenä. Naisella oli pitkään kolme eläinsuojasta adoptoitua koiraa, mutta nyt hän joutui surukseen ilmoittamaan, että yksi heidän laumastaan oli menehtynyt.

Kaley Cuoco ja hänen aviomiehensä Tom Pelphrey adoptoivat puolitoista vuotta sitten Kingy-nimisen pienen koiran eläinsuojasta nähtyään koirasta videon, jossa se tärisi peloissaan omassa häkissään. Koirasta tuli nopeasti perheen rakastettu jäsen ja se alkoi vähitellen saamaan lisää rohkeutta, painoa ja karvaa turkkiinsa.

Kaley Cuoco on omistanut tuoreimman Instagram-julkaisunsa Kingylle. Vaikeinta tähden mukaan vanhojen ja sairaiden koirien adoptoimisessa on se, että koskaan ei voi tietää kuinka pitkä aika heille on yhdessä suotu.