Veronika Verho biksuissa aurinkolomalla: ”Sataispa räntää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu sometähti ja Love Island Suomi -ohjelman juontajana tutuksi tullut Veronika Verho tunnetaan jatkossa myös Huippumalli haussa -ohjelman suomalaisen version juontajana. Hän esittelee arkeaan seuraajilleen ahkerasti myös Tiktokissa.

Nyt Verho on ehtinyt suunnata levähtämään aurinkolomalle, josta hän on tietenkin julkaissut sosiaalisessa mediassa myös materiaalia. Tuoreimmassa päivityksessään Veronika poseeraa kylpyhuoneessa biksuissa ja on ilmeisesti lähdössä palvomaan aurinkoa. Maisemapäivityksensä yhteydessä on havaittavissa hieman sarkasmia: ”Sataispa räntää ja pääsis liukastelee oikeen kunnolla”

Veronica oli alkanut ihmettelemään aluksi sitä minkä vuoksi hänen pidennyksensä haisevat palaneelle. Myöhemmin nainen myös huomasi, että hiustenpidennysten latvat näyttivät palaneilta. Veronica Verho myönsi itse olevansa syy hiustenpidennysten vaurioitumisessa. Hän oli kihartanut niitä 230-asteisella muotoiluraudalla kun pidennyksiä olisi saanut muotoilla enintään 180-asteisella raudalla.