Alyssa Milano keräsi joukkorahoituksella rahaa poikansa joukkueelle – someraivo repesi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Alyssa Milano tunnetaan etenkin hänen rooleistaan Melrose Place ja Siskoni on noita -televisiosarjoista. 51-vuotiaalla tähdellä on hänen miehensä David Bugliarin kanssa kaksi lasta, Elizabella ja Milo.

Nyt Alyssa Milano ja hänen poikansa ovat saaneet internetissä vihaisia kommentteja osakseen, koska Milano teki 12-vuotiaan Milon pesäpallojoukkueelle GoFundMe-joukkorahoitussivuston. Joukkorahoituksen avulla näyttelijä halusi auttaa joukkuetta keräämään rahaa tulevaan pesäpalloleiriin.

Alyssa Milano jakoi sivuston osoitteen X-sovelluksessa ja kertoi, että jokaista lahjoitusta arvostetaan. Naisen toiminta sai monet pöyristymään, koska monet kommentoijista olivat sitä mieltä, että miljonäärin ei tulisi kerätä lastensa harrastuksiin tavallisilta keskituloisilta perheiltä rahaa.

Ilkeitä kommentteja alkoi tulla myös Milon omalle Instagram-sivustolle. ”Kai ymmärrät, että olen vasta 12-vuotias. Rakastan äitiäni todella paljon ja hän on kaikista ihmisistä parhain”, Milo vastasi People-sivuston mukaan.

Alyssa Milano on puolestaan kommentoinut, että varojen kerääminen joukkorahoituksella on yleinen tapa. Näyttelijä myös kertoi, että tällä hetkellä hänellä ei ole varaa rahoittaa koko matkaa yksin.

– Maksaisin mielelläni koko joukkueen ja heidän perheidensä matkat, kuljetukset, hotellit, ruoat, peliasut ja kaikki mitä joukkueet näillä matkoilla tarvitsevat. Minulla ei kuitenkaan ole niin paljon rahaa. Ehkä jonain päivänä, Alyssa Milano kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

https://www.instagram.com/p/C20rYscvLpQ/